Collectie
Dit is een forale en fruitige gin de essentie van drie felbegeerde ingrediënten:
Turkse roos, witte perzik en framboos en wordt gebotteld op 47,6% Alc
NOLET’S Reserve is de 's werelds eerste limited edition .
Het recept benadrukt warme, kruidige safraan en subtiele, delicate citrus tonen.
52,3% Alc.
En dat is dit jaar een Mac-Talla die geheel is gerijpt in voormalige sherry vaten gemaakt van Europees eikenhout. 12 sherry butts in totaal, waarvan 8 1st fill en 4 refill sherry butts
De Ballindalloch Distillery is in 2015 officieel geopend ( de productie was al gestart aan het einde van 2014) door toenmalig prins en de huidige koning Charles en zijn vrouw Camilla.
De Ballindalloch Distillery is in 2015 officieel geopend ( de productie was al gestart aan het einde van 2014) door toenmalig prins en de huidige koning Charles en zijn vrouw Camilla.
De Ballindalloch Distillery is in 2015 officieel geopend ( de productie was al gestart aan het einde van 2014) door toenmalig prins en de huidige koning Charles en zijn vrouw Camilla.
De Ballindalloch Distillery is in 2015 officieel geopend ( de productie was al gestart aan het einde van 2014) door toenmalig prins en de huidige koning Charles en zijn vrouw Camilla.
Neus: Rijk, met een kruidige achtergrond op basis van granen – plus een zakje toffees en laatrijp donker fruit
Smaak: pikante stijl, verwarmend tot stroop, honingraat en harde crème brûlée
Afdronk: alcoholisch vanille-ijs gaat vooraf aan melasse.
Neus: Vochtige aarde en pekel ontwikkelen zich tot verkoold eikenhout met een zoete rookstijl.
Smaak: Vettig en mondvullend – houtrook drijft af met honingraat- en citroenmeringuetaart.
Afdronk: Rook blijft hangen naast zeewier en bruine suiker.
TASTE PROFILE
Licht rokerig, citrus, kruiden
Deze unieke single cask tawny port aged whisky heeft een neus van gedroogd fruit, kastanje, eikenhout, chocolade en een vleugje kaneel en witte peper. Rood fruit en donkere chocolade worden aangevuld met rozijnen en wat vanille. Een droge afdronk met krui
Deze gelimiteerde, veertien jaar gerijpe uitgave verscheen: een Ruby Port Cask Finish. Smaakprofiel: zoet, kruidig en ongeturfd. Smaak: kersen, donkere chocolade, met rode besjes in de afdronk, met een aanhoudende kruidige afdronk.
Neus: Zoete neus met tonen van peren, kaneel, romige butterscotch en American cream soda.
Smaak:Apfelstrudel en vanille-ijs wordt in balans gebracht met zwarte peper, houtrook, eikenhout
Finish:Aanhoudende rokerige afdronk met kruidnagel en ahornsiroop.
Neus: Een boterachtige toon, hint van zeezout, samen met tonen van gemberbrood en pecannotentaart.
Smaak: Romige koffie, gezouten karamel, dadelsiroop en met een subtiel vleugje turfrook.
Afdronk: De turfrook bouwt zich op in de afdronk.
– Aroma:
Schil van bramen en zwarte druiven met espresso, dadels en rijke donkere chocolade
– Smaak:
Bramen, zwarte druif met hints van rozijnen
– Afdronk:
Dadel en pure chocolade
Tamara van Der Schueren gaat hier wat bijzonders doen met verschillende whisky's.
Inloop 14:15, einde 17:00. Incl. hapjes en na afloop de gelegenheid met 5% korting flessen te kopen.
SMAAK
Gerijpte rode bessen en gedroogde kruiden
NEUS
Rijk fruit met hints van zoet eikenhout en karamel
FINISH
Zacht, soepel en aangenaam lang
Een 25Y oude Bunnahabhain met sterke sherry-invloeden.
Neus: Zacht en afgerond. Een droge rokerigheid vermengt zich met rozijnzoetheid. Bij de eerste slok onthult zich een fluweelachtige textuur, terwijl rollende golven van rijke kruidigheid plaatsmaken voor een diepe golf van vanillesuiker en honing. Karame