Alle bijzondere en oude whisky's
Neus: Rijke aroma's van rode appel en vanille leiden tot hints van gedroogde banaan. Ananas en kokosnoot worden in evenwicht gehouden door hints van vuur.
Smaak : De zachte smaken van gepocheerde peer en honing maken plaats voor ondertonen van rook. No
Neus: Elegante Victoria pruimen-, dadel- en braamconfituur met sinaasappel, rozenhoning, gember en gekruide donkere chocolade.
Smaak: Sultana- en walnotencake met citroen, gember en nootmuskaat, verweven met de aanhoudende afdronk van donkere chocolade
Geur
Zacht en honingzoet in de neus met zachte eiken tonen en hints van gekonfijte sinaasappelschil.
Smaak
De aanvankelijke gedurfde smaken van vanille-eik verdwijnen langzaam en onthullen lagen van geroosterde marshmallows, vers fruitterrine en met ka
Neus
Zoete vanille fudge en sappige ananas
Smaak
Zeer fruitig met uitbarstingen van verse rijpe perzik en frisse appel, gevolgd door karamelzoet en geroosterd eikenhout.
Finish
Lange en aanhoudende gember- en kaneelkruiden
Neus
Open, vol. De eerste neus is gedroogd fruit, droog hout gedrenkt in kruiden, stoffige kast, zandkoekjes. Na het ademen veranderen gedroogde vruchten in overrijpe bessen, plus jodium verschijnt.
Smaak
Krachtig genoeg voor zijn diploma. Peperig met