Collectie
Neus: Een verkwikkende zeewind zorgt voor een sterke maritieme invloed.
Smaak: Zilte zeelucht, rode appel, pittige sinaasappelschil met vanillesiroop en de zoetheid van karamel.
Afdronk: De smaak van zeezout is lang en aanhoudend met kruidige tonen van
Neus: sultana's, sigarenkistje, gedroogde vijgen, kruidnagel, steranijs, grapefruit, honing, crunchies van pure chocolade en roggebrood.
Smaak: Steranijs, leer, tabaksblad, karamel, lichte mineralen, zoethout, crème karamel, licht gezouten, platte cola,
Neus: Fruittonen van rijpe pruimen, verse perzik en dikke rozijnen ontmoeten kaneel.
Smaak: Ongelooflijk zoet met een vleugje kruiden, in de neus echoot door rode appel, mandarijn en rijke rozijnen.
Afdronk: lang, zacht en droog van karakter.
Deze release uit 2023 zet de samenwerking voort tussen Bowmore’s meesterblender Ron Welsh en Aston Martin. Deze whisky is 22 jaar gerijpt in een combinatie van Amerikaans eikenhout en ex-oloroso sherryvaten en biedt aroma’s van heide, honing, kers, lychee
Neus: Diverse citrusvruchten, geel fruit, apfelstrudel en een beetje vanille.
Smaak: Intens, sinaasappel- en citroenschil, specerijen, fruitcompote en groene bladeren.
Finish: Lang, sinaasappelschil en fruitcompote.
25 jaar gerijpt in ex-Bourbon vaten. De exquise smaak, uiterst zachte textuur en 53,4% vol Laphroaig 25 Cask Strength bewijzen dat geduld loont.
De tiende editie van deze limited edition-serie, Black Art Edition 10, vat de raadselachtige alchemie van het maken van whisky samen; met een beroep op de natuur, vakmanschap en het verstrijken van de tijd. Het type gerst en vat blijft een mysterie, en he
Komt uit uiterst zeldzame, kostbare vaten, waaronder onvervangbare whisky's uit de nu stille distilleerderij van Port Ellen. Deze elegante, rijke en romige whisky straalt zeldzaamheid uit in elke druppel, in beperkte oplage, ontworpen door Angel Chen.