Collectie
De voorjaarshoning wordt vers uit de raat geslingerd bij de Nijmeegse imkerij Bloem. Deze lokale imkerij biedt onderdak aan maar liefst 60 bijenvolken in en rondom Nijmegen. De honing is 100% natuurlijk en samengesteld uit nectar van vele verschillende bl
Op zaterdag 1 April komt Wouter Tol met mooie whisky's om proeven en hoor het verhaal achter Teeling, Milk and Honey en Compass Box.
14:30 tot 17:00. Inloop is vanaf 14:15.
Inclusief hapjes en eenmalig 5% korting op alle Whisky's na afloop.
Op zaterdag 16 -09 hebben we een blind Tasting door Hidde Scheltinga van Whisky Volt.
Inloop 14:15, einde 17:30. Inclusief hapjes en na afloop de gelegenheid met 5% korting flessen te kopen.
Op Zaterdag 2 september hebben we een mooie proeverij van Bunnahabhain, Deanston en Benromach. . Van mooi rond en zacht naar een mooie turf geur.
Inloop 14:15, einde 17:30. Inclusief hapjes en na afloop de gelegenheid met 5% korting flessen te kopen
Op zaterdag 30 september komt Maarten langs om het verhaal achter Sprinbank te vertellen.
Deze bijzondere whisky word gemaakt in Campbeltown.
Inloop 14:15, einde 17:30. Inclusief hapjes en na afloop de gelegenheid met 5% korting flessen te kopen.
Gin-tonics, een quiz, cocktails en muziek; een proeverij met de gins van Edinburgh Gin is vooral een leuke middag uit
Aanvang 14:30 uur tot 16:30 uur.
Inclusief hapjes.
Na afloop 5% korting op alle flessen
Door rijping in de beste peated Pinot Noir vaten is er een whisky ontstaan die perfect in het rijtje van Arran valt; complex, smakelijk en vol karakter !
We zijn trots om 1 van de 4 Flagshipstores van Fettercairn te zijn. Dit vieren we met een masterclass op 24 juni 2023 . Inloop 14:15, einde 17:30. Inclusief hapjes en na afloop de gelegenheid met 5% korting flessen te kopen.
Neus: Een delicate mix van rijp herfstfruit, met name bramen en rode pruimen. Rijke Oloroso sherry en gekonfijte sinaasappelpartjes. Gekruide havermoutkoekjes en geuren van geroosterd eiken zorgen voor een uitstekend gewicht en balans.
Smaak: Resolute sm
Neus: citrus en sinaasappel met boenwas, gekuild gras, droge chocolade, zachte toffee en vanille.
Smaak: de smaken belanden midden op de tong en lopen even later door naar het einde van de tong, om vervolgend de keel te verwarmen.
Op 13 mei 2023 is er in Versailles een proeverij van Chichibu,Starward en Stauning van 14:30 tot 17:00
Inloop is vanaf 14:15
Kom deze whisky's proeven en hoor het verhaal achter deze merken.
Inclusief hapjes en eenmalig 5% korting op alles na afloop
Neus: Een fantastische rook suddert boven een verwarmende stoofpot van pruimen en sinaasappels.
Smaak: Er ontwikkelt zich meer turf in de mond, maar het overweldigt de vruchten niet.
Finish: Droog en heerlijk.
De Octomore 13.1 is in 2016 gedistilleerd en 5 jaar gerijpt in First Fill American Oak Casks. Voor deze botteling werd de Schotse Concerto-gerst gebruikt.
Versailles Dranken in Nijmegen biedt u deze uiterst zeldzame Kopke Port CNK aan. Een port van meer dan 100 jaar oud die in de loop der jaren een mahoniehoutenkleur heeft gekregen met donkergroene tinten en die in de mond laag na laag zijn wordingsgeschie
Op 3 Juni is er een High Spirit proeverij van 14:30 tot 17:00. Inloop is vanaf 14:15.
Frans komt met onafhankelijk bottelaars, zoals Murray and Mcdavid en en Hart Brothers
Inclusief hapjes en eenmalig 5% korting op alle Whisky's na afloop
Proef 4 verschillende biertje die infused zijn met 4 verschillende whisky’s.
Caoll ila 12 YO, Redbreast 12 YO, Ledaig 10 YO en Elijah Craig.
Plus 1 stout biertje waar het oorspronkelijke product inzit.
Deze ex-Bordeaux rode wijnvaten van hoge kwaliteit, rood gekleurd aan de buitenkant, worden vers op het eiland geleverd vanuit de kastelen van Zuidwest-Frankrijk. In de eerste paar maanden van rijping ontwikkelt onze geest een roze tint in deze vaten, die
Neus:Rijke en dikke toffee klimt uit het glas, gevolgd door aroma's van donkere chocolade en een delicatere geroosterde hazelnoot. Achterin sluipt een zachte vanille in een leren jasje rond.
Smaak: Dadels, toffee en nootjes vergezellen een aanvankelijk k
Neus: Een verkwikkende zeewind zorgt voor een sterke maritieme invloed.
Smaak: Zilte zeelucht, rode appel, pittige sinaasappelschil met vanillesiroop en de zoetheid van karamel.
Afdronk: De smaak van zeezout is lang en aanhoudend met kruidige tonen van
Deze briljante whisky van de Akkeshi-distilleerderij is een World Blended-expressie die enkele van de beste malts en granen van distilleerderijen over de hele wereld in één fles combineert.
Als je whiskyverzamelaar bent mag je deze whisky niet missen. Maar ook als je houdt van een bijzonder verfijnde smaak, uitgebalanceerd in alle facetten moet je deze fles gewoon hebben.
SMAAK PROFIEL
Helder, levendig, romig. Barstend met appel, vanille en moutige tonen met een hint van rokerigheid in de afdronk.