Collectie
Resfeber is non-chill filtered en gebotteld op natuurlijke kleur bij 46,6% ABV. Het uitgebracht als een distilleerderij exclusief in het Verenigd Koninkrijk, en zal beschikbaar zijn in geselecteerde internationale markten. Nederland is er daar één van.
Geur Karamel, walnoot en honing. Sinaasappelschil.
Smaak Complexe balans tussen fruit en houtrijpingstonen. Iets zilitig. Zalvende textuur.
Serveren bij Lekker bij een kaasplankje met gerijpte kazen.
Neus: Intens gearomatiseerde turfrook met jodium en zeewier en een rijke, diepe zoetheid.
Gehemelte: Droge turfrook vult het gehemelte met een zachte maar sterke zoetheid, gevolgd door zee en zout met een vleugje hout.
Afdronk: Een lange, elegante met t
THE AKKESHI Blended Whisky Daikan No.6 is de zesde whisky uit de seizoenreeks. Daikan staat voor midwinter.
Deze opwindende nieuwe Togouchi-whisky is een blended release die een afdronk kreeg in een biervat dat tonen van mout, lichte citrusvruchten en zachte hop aan de zachte, licht kruidige geest heeft gegeven. Het is een unieke, beperkte release die het probe
Neus: Diverse citrusvruchten, geel fruit, apfelstrudel en een beetje vanille.
Smaak: Intens, sinaasappel- en citroenschil, specerijen, fruitcompote en groene bladeren.
Finish: Lang, sinaasappelschil en fruitcompote.
Neus: Een zoet gekruid karakter, vanille.
Smaak: Zoet gestoofd fruit, kerstpudding, pure chocolade, kruidig.
Afdronk: Sinaasappelschil, zoete tabak, cacao en rijke vruchtencake.
Yuzucello is een nieuwe smaaksensatie waarin twee lekkernijen samenkomen; Koreman's en de Yuzu-vrucht. Bij veel mensen onbekend, maar in de gastronomie erg populair. De Yuzu is een complexe mix van citroen, limoen en mandarijn en heeft een heerlijke aroma
Deze speciale gin is geïnspireerd op onze prachtige Cornish heggen in volle bloei. doordrenkt met lokaal gekweekte geurige vlierbloesem en de sappigste roze grapefruit van het seizoen, een slok van deze gin en je voelt je alsof je rechtstreeks naar onze p
Neus: Aardbei, kers, Mizunara (Japanse eik)
Smaak: Framboos, witte perzik, vleugje kokosnoot
Finish: Zoete vanille, heldere afdronk met een vleugje kaneel
In de neus, is het droog, aards, turfachtig in zijn stijl en zo laat het de eik naar voren komen met golven van gouden karamel, toffees, vanillevla, hints van gember, nootmuskaat en kruidnagel.In de mond is er een merkbare delicatesse en zachtheid in text
Vol donker steenfruit en een vleugje geroosterde amandelen, gevolgd door peperige eikenkruiden.
Deze Ierse blended whiskey is in een batch van 1500 flessen gebotteld door de in 2016 opgestarte Clonakilty Distillery. De blend rijpte op bourbonvaten en is gefinisht op vaten van nieuw Amerikaans eiken en opnieuw gebrande Franse wijnvaten.
NEUS
Zacht boterachtig vanille-ijs gedrenkt in tropisch fruit, met chocolade en een vleugje zeezout.
SMAAK
Golven van gezouten karamel met een bruisende uitbarsting van ananas, kers en grapefruit, verlevendigd door de oceaankust.
Neus: Fris, met hints van crème brulee, groenten, brood, kruiden en licht rokerig.
Smaak: Peper, mout, citrus, karamel en een vleugje rook.
Afdronk: Middellange lengte, met veel kruiden, honing, karamel en gebak, met een lichte rooksmaak en tannines.
Geur: Zilte zeelucht, bruine suiker, gebakken ananas en tropisch fruit.
Smaak: Melasse, kokos, banaan, perzik aangevuld met een fijne kruidigheid.
Afdronk: De maritieme tonen van Campbeltown whisky blijven hangen, met rijp fruit en kruidigheid.
De whisky kenmerkt zich door de typische marsala-tonen, met impressies van abrikozen en sinaasappelmarmelade, gevolgd door tonen van nootmuskaat en gemberbrood. Citrus, honing en rozijnen maken de whisky compleet en zorgen voor een lange warme afdronk.