Alle bijzondere en oude whisky's
Geur: Rozijnen gedrenkt in sherry, toffee, rozijnenpudding, bramen, antiek leer en sigaren
Smaak: Pruim, abrikoos en rozijnen cake
Finish: Sinaasappel, karamel taart, stroop en kruidnagel
Neus: Elegante Victoria pruimen-, dadel- en braamconfituur met sinaasappel, rozenhoning, gember en gekruide donkere chocolade.
Smaak: Sultana- en walnotencake met citroen, gember en nootmuskaat, verweven met de aanhoudende afdronk van donkere chocolade
Neus
Open, vol. De eerste neus is gedroogd fruit, droog hout gedrenkt in kruiden, stoffige kast, zandkoekjes. Na het ademen veranderen gedroogde vruchten in overrijpe bessen, plus jodium verschijnt.
Smaak
Krachtig genoeg voor zijn diploma. Peperig met
Geur
Zacht en honingzoet in de neus met zachte eiken tonen en hints van gekonfijte sinaasappelschil.
Smaak
De aanvankelijke gedurfde smaken van vanille-eik verdwijnen langzaam en onthullen lagen van geroosterde marshmallows, vers fruitterrine en met ka
Neus: Een verkwikkende zeewind zorgt voor een sterke maritieme invloed.
Smaak: Zilte zeelucht, rode appel, pittige sinaasappelschil met vanillesiroop en de zoetheid van karamel.
Afdronk: De smaak van zeezout is lang en aanhoudend met kruidige tonen van