Alle bijzondere en oude whisky's
Neus: Elegante Victoria pruimen-, dadel- en braamconfituur met sinaasappel, rozenhoning, gember en gekruide donkere chocolade.
Smaak: Sultana- en walnotencake met citroen, gember en nootmuskaat, verweven met de aanhoudende afdronk van donkere chocolade
Neus
Open, vol. De eerste neus is gedroogd fruit, droog hout gedrenkt in kruiden, stoffige kast, zandkoekjes. Na het ademen veranderen gedroogde vruchten in overrijpe bessen, plus jodium verschijnt.
Smaak
Krachtig genoeg voor zijn diploma. Peperig met
Neus: Een verkwikkende zeewind zorgt voor een sterke maritieme invloed.
Smaak: Zilte zeelucht, rode appel, pittige sinaasappelschil met vanillesiroop en de zoetheid van karamel.
Afdronk: De smaak van zeezout is lang en aanhoudend met kruidige tonen van
NEUS: Rijk fruitig, met de geur van sinaasappel, pruimen en met donkere chocolade omhulde bessen gelaagd op walnoot- en kersenlikeur.
SMAKEN: boomgaardfruit, morellen, nectarine, rode appel en perzik, die blijven hangen in de walnoot en kumquat afdronk.
Neus: Fruittonen van rijpe pruimen, verse perzik en dikke rozijnen ontmoeten kaneel.
Smaak: Ongelooflijk zoet met een vleugje kruiden, in de neus echoot door rode appel, mandarijn en rijke rozijnen.
Afdronk: lang, zacht en droog van karakter.