Whisky

Mossburn no9 Royal Brackla

De whisky beschikt uitgebreid aroma vol met verschillende soorten specerijen die opbloeien in de neus. Deze bouwen verder uit naar fruit en geroosterde amandelen afgerond door beboterde gebakjes. De smaak begint vol en romig, richtend op een kern van melk

€54,25
Beschikbaar
Mossburn no8 Dufftown

Deze whisky heeft een zacht aroma gesneden hooi, verrijkt met de pittige tonen van sinaasappel en zoete granen. Op de achtergrond zijn er tonen hazelnoot en lichte vanille. De smaak begint met een stevige portie van eik met lichte vanille ondertonen en ga

€54,25
Beschikbaar
Tasting set Versailles 4 Tubes

Neem gratis deel aan de Whisky proeverij met Tony en Teun. Met verschillende whisky's die bij elkaar opgeteld 108 YO aan smaaksensatie hebben. https://dramtable.nl/6-februari-slijterij-versailles/

€24,95
Beschikbaar
Waterford Ballymorgan 0.7L

Neus: Gedroogde kruiden, malt, rode appel, pruimen, melk chocolade, vanille, venkelzaad en custard.
Smaak: Appelkruimel met toffee, melk chocolade, fudge en kruidnagel.
Afdronk: Aanhoudende warmte van kruiden.

€70,95
Beschikbaar
Waterford Sheestown 0,7L

Neus: Moutig, honing, fruitcake, peren, sherry, cookie dough, sinaasappelschil en aardse tonen.
Smaak: Kruiden en kruidnagel, daarna bloedsinaasappel, honingraat en tonen van gember.
Afdronk: Lang met een subtiele kruidige hint en prikkelende citrus.

€70,95
Beschikbaar
Arran Barrel Reserve 0,7L

Er komen aroma's vrij van appels en peren
Een prachtig uitgebalanceerd smaaksensatie van citrusfruit en lichte vanillezoetheid met een vleugje appel. Met een afdronk van zoetheid, kruid, verkoolde eik, citrus en vanille.

€36,65
Beschikbaar
Springbank Longrow Peated 0,7L maart 2024

Neus: De rook ontwikkelt zich geleidelijk. Geroosterde marshmallows, kruiden en rijk fruit.
Smaak: Ongelooflijk goed uitgebalanceerd; rijk en romig met een lichte medicinale hint.
Afdronk: De zachte rook blijft hangen

€65,95
Beschikbaar
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »