Single malt
Vol donker steenfruit en een vleugje geroosterde amandelen, gevolgd door peperige eikenkruiden.
Neus: Zoet en turfachtig met geneeskrachtige tonen van Manuka-honing, ziekenhuisverband, sterk kruidnagelaroma maar ook gegrild gerookt spek, een onderscheidend karakter van zoet leer, jodium en pijnboomteer.
Smaak: Zoet en aromatisch, met rijke tonen va
Vintage whisky van de Glenlossie-distilleerderij. Dit is de vijfde editie van de serie "The Artist Collective", die tot doel heeft de verschillende regio's en stijlen van de Schotse single malt-productie te presenteren. Whisky in deze serie wordt gebottel
Neus: Een bedwelmende uitbarsting van kersen, rijpe bramen en donkere chocolademunt met hints van sinaasappelbitters en walnotenlikeur.
Smaak: Honing geglazuurde abrikoos en rijpe vijg met een crescendo van zwarte kers, engelwortel en muscovado. Lange en
Smaak: tonen van Madagaskar vanille, gepocheerde peren en gebarsten peper.
Afdronk: Toffee, honing en rijke nootachtigheid. Levendige maar elegante balans van honingdauwmeloen, passievrucht, gepolijste citrus en zoet eikenhout.
Versailles 2de Editie Botteling 2023 Benriach 8 YO Finish op Tokaji Wine Cask.
Neus: Zoete Abrikoos, Heerlijk bloemig en romig
Smaak: Lichte basterdsuiker, honing en zacht kruidig
Afdronk: Zachte zoetigheid, tropisch fruit zoals ananas en rijpe mango
Neus: Citroenschil en grasmout, met onderliggende hints van rode bessenjam.
Smaak: Zacht kruidig met toetsen van kaneel en gember, afgerond met zachte karamel en beboterde beschuitbollen.
Afdronk: Moutbrood, cacao en amandelen.
Deze Blair Athol werd gedistilleerd in mei 2007 en rijpte 14 jaar - inclusief een afdronk in een Madeira hogshead - voordat hij door Mossburn Blenders werd geselecteerd voor deze toevoeging aan hun Vintage Casks-assortiment in oktober 2021. Gebotteld op e
In de neus, is het droog, aards, turfachtig in zijn stijl en zo laat het de eik naar voren komen met golven van gouden karamel, toffees, vanillevla, hints van gember, nootmuskaat en kruidnagel.In de mond is er een merkbare delicatesse en zachtheid in text
Smaak :Gedroogd exotisch fruit, licht gestroopte vijgen, grapefruit en tonen van rijp eiken.
Afdronk: Sunkissed rozijnen, rijpe guave, patisserie kruiden en cacaokwaliteiten uitgewerkt met een crescendo van natuurlijke vanille. Afdronk omvat vochtige gem
Neus: Donker rood/paars fruit. Bosbessen, volle melkchocolade. Krachtig en vol. Tonen van amaretto en hout. Uitdagend.
Smaak: Zeer krachtig zonder dominante tanine. Zoete chocolade, hazelnoot, gedroogde rozijnen en donker gedroogd fruit. Tonen van koffie
Ardbeg Uigeadail is vernoemd naar Loch Uigeadail, het meer op het terrein van de distilleerderij waaruit Ardbeg zijn water betrekt, een belangrijke factor in het distilleerproces. Ardbeg Uigeadail heeft geen leeftijdsaanduiding want de expressie bestaat u