Collectie
Deze 'one of a kind' dessert-gin uit Nijmegen geeft een nieuwe betekenis aan het concept 'na-borrelen'. Deftig, uniek en bovenal uitermate goed te combineren met zowel zoete als hartige nagerechten.
Neem gratis deel aan de Whisky proeverij met Tony en Teun. Met verschillende whisky's die bij elkaar opgeteld 108 YO aan smaaksensatie hebben. https://dramtable.nl/6-februari-slijterij-versailles/
De honing is 100% natuurlijk en samengesteld uit nectar van vele verschillende bloemen. Zo proef je dus ook de flora van de omgeving!
Neus: geurig, tonen van lavendel, vetiver en wierook. Dit wordt gevolgd door tonen van leer, amandel en was
Smaak: zout,rokerige smaken, eucalyptus, gezouten karamel, pecannoten, houtrook
Afdronk: lang, smaken van leer, karamel en verfrissend muntachtig
– Aroma:
Schil van bramen en zwarte druiven met espresso, dadels en rijke donkere chocolade
– Smaak:
Bramen, zwarte druif met hints van rozijnen
– Afdronk:
Dadel en pure chocolade
Het aroma: Citrusvruchten, chocolade en aromatische kruiden
In de mond: Sevilla-sinaasappels, gedroogd fruit en hints van vanillestokje
Finish notities: Gebrande koffie en pure chocolade
Deze whisky werd op 25 mei 1969 gedistilleerd en 35 jaar te ruste gelegd in hogshead #301446 voordat hij op 5 april 2005 werd gebotteld door Signatory Vintage als onderdeel van de Cask Strength Collection.
Mooie koffie mokka likeur van eigen recept speciaal gemaakt voor Nijmegen.
Neus: Opmerkelijk aroma van vers tropisch fruit, noten en rijk gedroogd fruit.
Smaak:Zachte vanille, geroosterd eiken, sherrynootjes met een vleugje kruiden. Weelderige vlezige fruittonen maken het zijdezachte mondgevoel compleet.
Finish: Blijft hangen,
Geur
Zacht en honingzoet in de neus met zachte eiken tonen en hints van gekonfijte sinaasappelschil.
Smaak
De aanvankelijke gedurfde smaken van vanille-eik verdwijnen langzaam en onthullen lagen van geroosterde marshmallows, vers fruitterrine en met ka