Collectie
Het aroma: Citrusvruchten, chocolade en aromatische kruiden
In de mond: Sevilla-sinaasappels, gedroogd fruit en hints van vanillestokje
Finish notities: Gebrande koffie en pure chocolade
Mooie koffie mokka likeur van eigen recept speciaal gemaakt voor Nijmegen.
Deze whisky werd op 25 mei 1969 gedistilleerd en 35 jaar te ruste gelegd in hogshead #301446 voordat hij op 5 april 2005 werd gebotteld door Signatory Vintage als onderdeel van de Cask Strength Collection.
Geur
Zacht en honingzoet in de neus met zachte eiken tonen en hints van gekonfijte sinaasappelschil.
Smaak
De aanvankelijke gedurfde smaken van vanille-eik verdwijnen langzaam en onthullen lagen van geroosterde marshmallows, vers fruitterrine en met ka
Neus: Roos, lychee, vleugje rozemarijn, rijpe houtachtigheid, sandelhout
Smaak: Honingachtige zoetheid, gekonfijte sinaasappelschil, witte chocolade
Finish: Subtiele, zachte lange afdronk, met een vleugje Mizunara (Japans eiken)
Deze gelimiteerde, veertien jaar gerijpe uitgave verscheen: een Ruby Port Cask Finish. Smaakprofiel: zoet, kruidig en ongeturfd. Smaak: kersen, donkere chocolade, met rode besjes in de afdronk, met een aanhoudende kruidige afdronk.