Whisky
Onmiskenbaar Talisker, van de neus van rook en zwarte peper tot de afdronk van koolteer en chili. Romig, evenwichtig tussen zout en zoet, en een van de meest succesvolle van de line-up van dit jaar. Alc 55,1%
Proefnotitie:
Neus: Verfrissend rood fruit, met een glazuur van honing en bruine suiker. Subtiel grasachtig op punten.
Smaak: Bijenwas, witte peper, ahornsiroop, munt ijs.
Afdronk: Zacht en lip-smakend zoet, met een vleugje vat dat blijft hangen.
De Kurayoshi 18 Years is, door een voortreffelijke mengtechniek, gevat met zorgvuldig geselecteerde malt whisky’s die meer dan 18 jaar in American White Oak vaten hebben gerijpt. De langdurige rijping geeft het een rijke en diepe smaak met een zeer zacht
Verwacht aroma's van gekruide toffee, dikke honing en Madagaskische vanille in de neus. De smaak brengt bakkruiden, donkere bessen en gouden siroop voordat het leidt naar een zoete afdronk vol kaneelsuiker en gekonfijte sinaasappelschil.
Vintage whisky van de Glenlossie-distilleerderij. Dit is de vijfde editie van de serie "The Artist Collective", die tot doel heeft de verschillende regio's en stijlen van de Schotse single malt-productie te presenteren. Whisky in deze serie wordt gebottel
Vintage whisky van Bunnahabhain Distillery. Dit is de vijfde editie van de serie "The Artist Collective", die tot doel heeft de verschillende regio's en stijlen van de Schotse single malt-productie te presenteren. Whisky in deze serie wordt gebotteld met
vintage whisky van de Benrinnes Distillery. Dit is de vijfde editie van de serie "The Artist Collective", die tot doel heeft de verschillende regio's en stijlen van de Schotse single malt-productie te presenteren. Whisky in deze serie wordt gebotteld met
Smaak :Gedroogd exotisch fruit, licht gestroopte vijgen, grapefruit en tonen van rijp eiken.
Afdronk: Sunkissed rozijnen, rijpe guave, patisserie kruiden en cacaokwaliteiten uitgewerkt met een crescendo van natuurlijke vanille. Afdronk omvat vochtige gem
De geuren van bananen en vanille custard, kokos, marsepein en perentaart. Pannenkoeken met vanille ijs en gekarameliseerde amandelen. In de afdronk balanceert een snufje zout het zoete hart mooi uit
Neus:
Rijpe vers geschilde sinaasappels, een vleugje zuur en citroen met vage aroma's van delicate witte wijn, steenfruit en witte bloesem.
Smaak:
Een zachte en sierlijke zoetheid ontvouwt zich. Gewaterde honing en bloesem komen naar voren, vergezeld m
The Dalmore 25 Years is een whisky afkomstig uit de Schotse Hooglanden. De drank is amber van kleur en heeft een rijpingsproces mogen ondergaan van 25 jaar op Amerikaanse ex-Bourbon vaten van wit eikenhout, Tawny Port vaten en exclusieve Dalmore vaten waa
Neus: Zachte kruidigheid en intense zoetheid van gedroogde vruchten, chocolade, rijpe sinaasappel en geolied leer.
Smaak: Vol en krachtig, aromatische kruiden, rijk krentebrood en gekonfijte citroen worden gevolgd door een golf van vanille, honing en kar
Geur: De gebruikelijke eilandintensiteit van Smokehead wordt gehuld in zoete aroma's van chocolade en strooptoffee. Maritieme lucht ontmoet een fatsoenlijke pint op de kust.
Smaak: Je bent nu voorbij het punt van geen terugkeer. Warm en rustgevend tege
Neus: Zachte tonen van weelderige vanille en rozijnen maken plaats voor een zoet ensemble van appel, citroen en sinaasappel. Allemaal in balans met een pittig kwartet van gemberwortel, kaneel, nootmuskaat en kruidnagel.
Smaak: Dit pittige kwartet is stan
Neus: Butterscotch, melkchocolade en honing. Zacht en elegant en hints van fris fruit en hazelnoot.
Smaak: Verrassend rijk en smaakvol. Romig en toch uitgesproken. Zachte invloeden van oranje fruit en kaneel.
Afdronk: Zoet romig en een zacht pepernoot b
Geïnspireerd door het iconische Galley Head Lighthouse die de wacht houdt over de velden aan de rand van de Atlantische Oceaan, heeft Clonakilty Distillers
GEUR: Bananenyoghurt met pure chocoladeschilfers, geurige wilde bloemenhoning en gemalen witte peper.
SNAAK: Rijke melasse gevolgd door pecantaart bestrooid met geroosterde kokos, warme kruidenmix van nootmuskaat en kruidnagel.
FINISH: Tropisch fruit, p
Neus
Open, vol. De eerste neus is gedroogd fruit, droog hout gedrenkt in kruiden, stoffige kast, zandkoekjes. Na het ademen veranderen gedroogde vruchten in overrijpe bessen, plus jodium verschijnt.
Smaak
Krachtig genoeg voor zijn diploma. Peperig met
Neus: Rode appels, toffee, sherry, pittige strudel.
Smaak: Veel Sherry, honing, eikenhout met een zeer ontwikkelende aromatische sensatie. Eindigt met een hemelse kaneel smaak.
Neus :Rood fruit, oud leer en bruine suiker
Smaak: Zacht eiken, kaneel, gestoofd fruit en een marmelade-tang uit Sevilla
Neus: Een verkwikkende zeewind zorgt voor een sterke maritieme invloed.
Smaak: Zilte zeelucht, rode appel, pittige sinaasappelschil met vanillesiroop en de zoetheid van karamel.
Afdronk: De smaak van zeezout is lang en aanhoudend met kruidige tonen van