Collectie
Deze fles Velvet Cap Single Malt Irish Whiskey heeft 5 jaar lang uitsluitend gerijpt in rode Bordeaux-wijnvaten.
Dit geeft de whisky zijn prachtige rossige gouden kleur en de heerlijke geur van vers gebakken rode bessen madeleines.
Klassiek ex-Bourbon graankarakter - boterachtige popcorn, honingzoete granen, houtkrullen - naast een pittige, Cointreau-achtige noot die na verloop van tijd donkerder wordt tot zwarte banaan. Zijdeachtig en levendig. Alcohol 56,2%
Vintage whisky van de Glenlossie-distilleerderij. Dit is de vijfde editie van de serie "The Artist Collective", die tot doel heeft de verschillende regio's en stijlen van de Schotse single malt-productie te presenteren. Whisky in deze serie wordt gebottel
Deze limited-edition Johnnie Walker heeft kunstwerken van Londen in het jaar 2220, twee eeuwen na de oprichting van het iconische merk. Door een NFC-chip in het label te scannen, kun je het futuristische stadsbeeld zoals dat is verbeeld door kunstenaar Lu
Chichibu is een kleine ambachtelijke distilleerderij, genoemd naar de plaats in Japan waar het bedrijf is gevestigd. Ichiro Akuto is de master distilleerder en heeft van Chichibu een topmerk gemaakt. Deze Malt & Grain is een instapper.
Deze briljante whisky van de Akkeshi-distilleerderij is een World Blended-expressie die enkele van de beste malts en granen van distilleerderijen over de hele wereld in één fles combineert.
THE AKKESHI Blended Whisky Daikan No.6 is de zesde whisky uit de seizoenreeks. Daikan staat voor midwinter.
In 1978 werd deze Mortlach gedistilleerd. De whisky is bijzonder lang bewaard gebleven.
Vatnummer 996 was een Refill American Hogshead waarin de whisky maarliefst 42 jaar heeft mogen lageren.
Onafhankelijke bottelaar Gordon & Macphail besloot in 2021 da
Proefnotities:
Levendig en fruitig, frisse aroma's van vanille met tonen van leder.
Smaak: Een elegant en verfijnd boeket dat subtiele tonen ontwikkelt met delicate en bloemige variaties die al snel rijk en fruitig worden, onderstreept door een verrukkelijke noot van sinaasappel. Deze cognac ontvouwt zich, biedt een zeer lange afdronk en
PROEFNOTITIES
Oud gouden kleur. In de neus onthult Extra Glory geleidelijk zijn aroma's, wat een teken is van een goed gecontroleerde rijping. Het is op de tweede neus dat de explosie van kruidige, leer-, zoethout- en sigarenkisttonen wordt onthuld. Ten
Deze rode Paradiso Primitivo 1954 is pareltje, zo kunnen we hem het beste omschrijven. Een unieke wijn met zeer veel kracht en dat ook nog eens voor deze prijsklasse. Door het lang rijpen op eiken houten vaten en door gebruik te maken van zeer oude stokke
GEUR: Bananenyoghurt met pure chocoladeschilfers, geurige wilde bloemenhoning en gemalen witte peper.
SNAAK: Rijke melasse gevolgd door pecantaart bestrooid met geroosterde kokos, warme kruidenmix van nootmuskaat en kruidnagel.
FINISH: Tropisch fruit, p
Neus
Open, vol. De eerste neus is gedroogd fruit, droog hout gedrenkt in kruiden, stoffige kast, zandkoekjes. Na het ademen veranderen gedroogde vruchten in overrijpe bessen, plus jodium verschijnt.
Smaak
Krachtig genoeg voor zijn diploma. Peperig met
SMAKEN
Vers gesneden ananas | Rijpe mango | Sappige peren | Wortelgember | In de zon gedroogde sultanarozijnen | Vanillestokjes | Nootachtig geroosterd eiken | Licht gouden siroop | Aromatische turfrook
Origineel
Pancalieri-munt, met de hand geplukte Italiaanse jeneverbes, een vleugje citroen en andere plantaardige ingrediënten uit de regio Piemonte helpen je dag te vertragen. Mintis Originale brengt je een smaak vol verse munt en citroenschil met een
Neus: Schoon en fris met gekruide tonen
Smaak: Ronde jeneverbes, dennen, bloemen lavendel, met hints van zachte kruiden en aromatische citrus.
Finish: Heldere citrus die weggeeft aan een ronde, gladde afdronk.
Aroma: Een gedurfde, hartig geleide gin met evenwichtige gebrande sinaasappel en bittere tonen. Het heeft zachte tonen met rijpe ronde citrus en aardse afdronk.
Smaak: Een soepele, ronde London Dry Gin; zachte kamfer in balans met zoete, rokerige houtton
De derde gin die Versailles Dranken aanbiedt van het nieuwe label van Perfect Dram: The Professor. Deze gin is zachtgroen van kleur met een pittige kick.
Neus: Prosciutto en miso, een citrusnoot van de lijn, gevolgd door wortelbier.
Smaak: De zilte smaak van de kust die je mag verwachten, gecombineerd met een interessante noot van kardemom. Een intrigerend bruisen voegt een ongewone dimensie toe aan deze
Vertegenwoordigt onze kenmerkende Isle of Raasay-stijl: licht geturfd met rijk donker fruit.
Gedistilleerd op 25 april 2008 danst het aroma van deze whisky tussen tonen van donker, ahornsiroop en intense espresso, in balans met kaneelgebakken appels. In de mond is er een zoete graansmaak gecombineerd met zoete melkchocolade en honingraat, gevolgd