Collectie
Neus: Adem heerlijke golven van Victoria-pruimen, bramen en aardbeienjam in met topnoten van kersenbloesem en kamperfoelie op een basis van sandelhout en gember.
Smaak: Lagen op lagen van rijk fruit. Nip aan de crumble van bramen en geroosterde appel met
Neus: Elegante Victoria pruimen-, dadel- en braamconfituur met sinaasappel, rozenhoning, gember en gekruide donkere chocolade.
Smaak: Sultana- en walnotencake met citroen, gember en nootmuskaat, verweven met de aanhoudende afdronk van donkere chocolade
Aroma's van versgebakken citroentaartjes, zelfgemaakte marmelade, ahornsiroop en zoete marsepein vullen de neus, aangevuld met tonen van rijke toffee, romige vanille, wilde honing, geroosterd eikenhout, gekristalliseerde gember en kaneel in de mond.
SMAAK PROFIEL
Noten van gerstesuiker, peer druppels en vanille, aangevuld met een etherische onderliggende kruiden karakter.
SMAAK PROFIEL
Helder, levendig, romig. Barstend met appel, vanille en moutige tonen met een hint van rokerigheid in de afdronk.
Neus
Geurig met tonen van gedroogd fruit, rijke honingzoete noten, toffee en lichte hints van kruiden.
Smaak
Tonen van zachte sherrynoten, gedroogd fruit en rijk eikenhout, met toffee en een licht vleugje zout van de rijping van 18 jaar aan de kust.
F
Origineel
Pancalieri-munt, met de hand geplukte Italiaanse jeneverbes, een vleugje citroen en andere plantaardige ingrediënten uit de regio Piemonte helpen je dag te vertragen. Mintis Originale brengt je een smaak vol verse munt en citroenschil met een
Neus : Zoete bedwelmende tonen van jasmijnbloesem
Smaak: Glad met gedurfde citroentonen, in evenwicht gehouden door klassieke jeneverbes
Finish Aanhoudende citrus leidt tot een zoete finale
Neus: Verfrissende en aromatische gin die pittige kruisbes harmoniseert met zoete vlierbloesem.
Smaak: Een licht, bloemig profiel.
Finish: Honig en smaakvol, waarbij vlierbloesem een ideaal contrapunt vormt voor de scherpere smaken van de kruisbessen.
Neus: Schoon en fris met gekruide tonen
Smaak: Ronde jeneverbes, dennen, bloemen lavendel, met hints van zachte kruiden en aromatische citrus.
Finish: Heldere citrus die weggeeft aan een ronde, gladde afdronk.
Neus :Rood fruit, oud leer en bruine suiker
Smaak: Zacht eiken, kaneel, gestoofd fruit en een marmelade-tang uit Sevilla
Neus: Een verkwikkende zeewind zorgt voor een sterke maritieme invloed.
Smaak: Zilte zeelucht, rode appel, pittige sinaasappelschil met vanillesiroop en de zoetheid van karamel.
Afdronk: De smaak van zeezout is lang en aanhoudend met kruidige tonen van
Gedistilleerd op 19 september 2008 combineert deze whisky onze karakteristieke tonen van vers fruit ongelooflijk goed met de zoete nootachtige smaken waar Rivesaltes-wijn bekend om staat. Contrasterende zoete en bittere smaken domineren het gehemelte, bij
Gedistilleerd op 25 april 2008 danst het aroma van deze whisky tussen tonen van donker, ahornsiroop en intense espresso, in balans met kaneelgebakken appels. In de mond is er een zoete graansmaak gecombineerd met zoete melkchocolade en honingraat, gevolgd
NEUS
Intens en vanille zoet. Bloemig, hints van banaan, vijgen, rijke toffee, nieuw leer en eiken.
SMAAK
Aanvankelijk zacht, daarna levendig, levendig en droog, peperig, een vleugje rook, eiken, limoen, gember en kruiden.
Finish
Heel lang, verwarmend
Neus: Koffiebonen, zoethout, honing, mout, salie, versleten leer, gedroogde bloemen, rode appel, kokosnoot, lavendel.
Smaak:Kruidnagel, tarte tartin van peer, venkel, gemberkoekjes, gerst suiker, grapefruit, gestoofde appeltjes, bramen en huisgemaakte vl
Neus: hete romige karamel, geroosterde hazelnoten, overrijpe Doyenne du comice-peren en zachte vanille komen in het spel.
Smaak: gebakken appelschijfjes bestrooid met Demerara-suiker en kaneel, kiwi's en warme glühwein.
Finish: een fusie van zongedroog
De Glenfarclas Spring Edition 2021 Selected and Bottled for the Netherlands is een exclusieve Small Batch botteling van Glenfarclas. Deze small batch release is gebotteld op 55%.
Neus: Donker rood/paars fruit. Bosbessen, volle melkchocolade. Krachtig en vol. Tonen van amaretto en hout. Uitdagend.
Smaak: Zeer krachtig zonder dominante tanine. Zoete chocolade, hazelnoot, gedroogde rozijnen en donker gedroogd fruit. Tonen van koffie
NEUS
Fris rood fruit, verfijnde kersenlikeur, warme gekruide gluhwein.
SMAAK
Aardebeienlikeur, espresso, geflambeerde kersen. Uitgesproken en bijzonder. Kruidnagels, donkere bessenbitters. Vol en krachtig.
AFDRONK
Donkere bosvruchtenbitters, es
Neus: zoet en kruidig met hazelnoot, mokka tonen, aalbesjes, oud eikenhout en lichte gember
Smaak: rond, elegant en vol met romige sherry en gedroogd fruit tonen, kandij, bruine suiker, munt en hazelnoot/mokka
Afdronk: lang en sprekend met mokka bitters
NEUS
Chocolade, geel fruit, butterscotch en gedroogde aardbeien.
SMAAK
Krachtig, veel zoethout, bosbessen, en kersenlikeur. Een krachtige rijke zoetheid bedekt de tong zonder bitter of sterk drogend te zijn.
AFDRONK
Een uitbarsting van gedroogd
Neus: aroma’s van vanille, geel fruit, bessen, amandelen en witte peper.
Smaak: fraaie combinatie van fruit en kruiden met tonen van bruine suiker en eikenhout.
De afdronk is lang en fantastisch in balans.