Whisky
Smaak: tonen van Madagaskar vanille, gepocheerde peren en gebarsten peper.
Afdronk: Toffee, honing en rijke nootachtigheid. Levendige maar elegante balans van honingdauwmeloen, passievrucht, gepolijste citrus en zoet eikenhout.
Versailles 2de Editie Botteling 2023 Benriach 8 YO Finish op Tokaji Wine Cask.
Neus: Zoete Abrikoos, Heerlijk bloemig en romig
Smaak: Lichte basterdsuiker, honing en zacht kruidig
Afdronk: Zachte zoetigheid, tropisch fruit zoals ananas en rijpe mango
Neus: eerst een neusprikkel, waarna geuren van een fruitsalade combineren met tumtum, bessen limonadesiroop, maar ook sigarenrook en vers gemalen koffiebonen. Gepoetste leren schoenen en zelfs vers gemalen peper.
Smaak: ook op de tong eerst veel fruit, w
Gerijpt in bourbonvaten tot de rijping het sublieme bereikt. Dit is een limited edition van Glenmorangie en zal beperkt beschikbaar zijn.
De delicate en geurige aroma's van Glenmorangie Cadboll verwennen de neus met tonen van perzik, nougat en bloemen.
Neus: Citroenschil en grasmout, met onderliggende hints van rode bessenjam.
Smaak: Zacht kruidig met toetsen van kaneel en gember, afgerond met zachte karamel en beboterde beschuitbollen.
Afdronk: Moutbrood, cacao en amandelen.
Deze Blair Athol werd gedistilleerd in mei 2007 en rijpte 14 jaar - inclusief een afdronk in een Madeira hogshead - voordat hij door Mossburn Blenders werd geselecteerd voor deze toevoeging aan hun Vintage Casks-assortiment in oktober 2021. Gebotteld op e
In de neus, is het droog, aards, turfachtig in zijn stijl en zo laat het de eik naar voren komen met golven van gouden karamel, toffees, vanillevla, hints van gember, nootmuskaat en kruidnagel.In de mond is er een merkbare delicatesse en zachtheid in text
Deze whisky is geboren door duizenden wandelingen in het woud
Een heerlijke, soepele single malt gerijpt in ex-bourbonvaten van Amerikaans wit eiken en gerijpte Tawny Port-pijpen.
Smaak :Gedroogd exotisch fruit, licht gestroopte vijgen, grapefruit en tonen van rijp eiken.
Afdronk: Sunkissed rozijnen, rijpe guave, patisserie kruiden en cacaokwaliteiten uitgewerkt met een crescendo van natuurlijke vanille. Afdronk omvat vochtige gem
Neus: Donker rood/paars fruit. Bosbessen, volle melkchocolade. Krachtig en vol. Tonen van amaretto en hout. Uitdagend.
Smaak: Zeer krachtig zonder dominante tanine. Zoete chocolade, hazelnoot, gedroogde rozijnen en donker gedroogd fruit. Tonen van koffie
Ardbeg Uigeadail is vernoemd naar Loch Uigeadail, het meer op het terrein van de distilleerderij waaruit Ardbeg zijn water betrekt, een belangrijke factor in het distilleerproces. Ardbeg Uigeadail heeft geen leeftijdsaanduiding want de expressie bestaat u
SMAKEN
Geroosterde kaneelscherven | Zachte turfrook | Warme vanillebiscuit | Zonovergoten citroenschil | Verse ananas | Heiderijke honing
Resfeber is non-chill filtered en gebotteld op natuurlijke kleur bij 46,6% ABV. Het uitgebracht als een distilleerderij exclusief in het Verenigd Koninkrijk, en zal beschikbaar zijn in geselecteerde internationale markten. Nederland is er daar één van.
NEUS
Chocolade, geel fruit, butterscotch en gedroogde aardbeien.
SMAAK
Krachtig, veel zoethout, bosbessen, en kersenlikeur. Een krachtige rijke zoetheid bedekt de tong zonder bitter of sterk drogend te zijn.
AFDRONK
Een uitbarsting van gedroogd