Whisky
Geur:Zoet, met een uitgesproken aroma van rijpe rode appels samen met honing, vanille en een vleugje kaneel
Smaak: Zoet, met een romige, olieachtige textuur, citrusschil, kaneel en gedroogde appel
Finish: Lang, zoet, met een uitgesproken peperigheid
De geuren van bananen en vanille custard, kokos, marsepein en perentaart. Pannenkoeken met vanille ijs en gekarameliseerde amandelen. In de afdronk balanceert een snufje zout het zoete hart mooi uit
Neus: sultana's, sigarenkistje, gedroogde vijgen, kruidnagel, steranijs, grapefruit, honing, crunchies van pure chocolade en roggebrood.
Smaak: Steranijs, leer, tabaksblad, karamel, lichte mineralen, zoethout, crème karamel, licht gezouten, platte cola,
Neus: rokerig en zoet tegelijkertijd met geel fruit en gerookte kruiden.
Smaak: kruidige honing met zoethout, drop en kruidkoek.
Afdronk: heerlijk verwarmend en plakkend.
Akkeshi Seimei Peated Single Malt 2022 / 5e zonnetermijn. Dit is de Seimei-editie van Akkeshi die is gewijd aan de 24 Solar Terms van Japan. Elke release zal de effecten onderzoeken die het lokale klimaat, natuur en landbouw hebben op het eindproduct.
Amrut Fusion Indian Single Malt Whisky, afkomstig van het land van de Himalayas. In deze Amrut Single Malt whisky proeft men het exotische van India. Het graan wat in deze malt whisky wordt gebruikt, is afkomstig uit de noordelijke provincies van India. D
Nu met gratis BBQ-boek (zolang de voorraad strekt)! Een gladde, romige textuur leidt tot een enorme stroperige zoetheid, smaken van melkchocolade, strooptoffee, anijs, sinaasappel en rokerige theeblaadjes. Zachte, zoete kruiden (nootmuskaat en kaneel), wa
Neus: Zachte kruidigheid en intense zoetheid van gedroogde vruchten, chocolade, rijpe sinaasappel en geolied leer.
Smaak: Vol en krachtig, aromatische kruiden, rijk krentebrood en gekonfijte citroen worden gevolgd door een golf van vanille, honing en kar
GEUR: Warme kruiden, compleet met kruidnagel, tijm en steranijs, evoluerend naar een exotische combinatie van cacaopoeder en mango, gevolgd door tonen van donkere chocoladetruffel en steenfruit.
SMAAK: Rijke textuur en een warm mondgevoel, met een vleugj
GEUR: Sterk, fruitig aroma, gecombineerd met aardse tonen. Abrikoos en perzik gaan gepaard met een boeket van witte bloemen, gevolgd door een lichte citrus en een lichte minerale vuursteen op de achtergrond.
SMAAK: Middelgroot lichaam. Delicate tonen van
Ardbeg 10 years is door de jaren heen uitgegroeid tot een iconische single malt whisky. Deze whisky rijpt minstens 10 jaar op ex-bourbonvaten, wat de whisky een smaakvolle diepgang meegeeft. Liefhebbers van over de gehele wereld genieten van de krachtige
Ardbeg 8 Years Old is een grote, jeugdige, opzettelijk uitdagende whisky. Eigenlijk alleen beschikbaar voor commissieleden, deze botteling is ook vrij zeldzaam. Maar toch bij ons verkrijgbaar.
Neus: Bananen, moutig, gerst, bittere tonen, bostonen, mos en vochtig en zelfs bosbessen. Mineraal, turf en citrus hints.
Smaak: Niet erg stroperig. Zoetheid van banaan en turf. Peper kruiden. Nu nog bitterder. Citrus en wat verkoelende munt aan de hand
De nieuwste cask strength-botteling van de Ardnamurchan-distilleerderij. Gemodelleerd naar de eerste release op vatsterkte, bevat deze uitdrukking een groter dan normaal aandeel geturfde mout die in 2016 werd gedistilleerd en gerijpt in ex-Bourbon-vaten.
Met de geur van boomgaardvruchten met stroop en geroosterd eikenhout.
En de smaak van gekarameliseerde sinaasappel, pure chocolade, gebakken perziken.
Met een afdronk van zoetheid, specerijen, citrus, gebakken perziken.
Er komen aroma's vrij van appels en peren
Een prachtig uitgebalanceerd smaaksensatie van citrusfruit en lichte vanillezoetheid met een vleugje appel. Met een afdronk van zoetheid, kruid, verkoolde eik, citrus en vanille.
Door rijping in de beste peated Pinot Noir vaten is er een whisky ontstaan die perfect in het rijtje van Arran valt; complex, smakelijk en vol karakter !
Geur
Zacht en honingzoet in de neus met zachte eiken tonen en hints van gekonfijte sinaasappelschil.
Smaak
De aanvankelijke gedurfde smaken van vanille-eik verdwijnen langzaam en onthullen lagen van geroosterde marshmallows, vers fruitterrine en met ka
Aroma's van versgebakken citroentaartjes, zelfgemaakte marmelade, ahornsiroop en zoete marsepein vullen de neus, aangevuld met tonen van rijke toffee, romige vanille, wilde honing, geroosterd eikenhout, gekristalliseerde gember en kaneel in de mond.