Whisky
Neus: Gedroogd fruit, gember en toffee. Rijke sinaasappel met hints van kruidnagel en nootmuskaat.
Smaak: Rijke rozijnen en sultanarozijnen met tonen van karamel, vanille en gember, in evenwicht gehouden door houtkruiden en pittige citrus.
Finish: Warm
Linkwood 2012
12 Jaar oud, 54,4% ABV - Murça Tawny Port / Oloroso
Neus: Rijpe bessen, gedroogde vijgen, walnoten en een vleugje sinaasappelmarmelade.
Smaak: Diep en rijk, met lagen van rozijnen, donkere chocolade, kruidige eik en portzoetheid.
99% Glen Scotia met 1% Springbank. 1st fill bourbon barrel.
Rijke tonen van mout, vanille en zoete specerijen. Funky steenfruit in de smaak en een olieachtig mondgevoel.
Neus: krachtige aroma’s van turfrook krijgen gezelschap van fris citrusfruit, oude kranten en hints van eucalyptus. Smaak: stevig en fris met tonen van zeezout, turfrook, citrusfruit, noten, zoethout en munt.
PROEFNOTITIES
Geparfumeerd met gekruid en honingachtig mollig fruit.
Stroperig, met veel vanille en fudge en slechts een vleugje rook in de afdronk.
Proefnotities
Neus: Vanille, donkere chocolade, Engelse marmelade en zoete drop.
Smaak - Chocoladerozijnen, sappig citrusfruit, rijke koffie, nootmuskaat en specerijen.
Finish - Gestoofd fruit en koffie.
Verwacht aroma's van gekruide toffee, dikke honing en Madagaskische vanille in de neus. De smaak brengt bakkruiden, donkere bessen en gouden siroop voordat het leidt naar een zoete afdronk vol kaneelsuiker en gekonfijte sinaasappelschil.
Als je whiskyverzamelaar bent mag je deze whisky niet missen. Maar ook als je houdt van een bijzonder verfijnde smaak, uitgebalanceerd in alle facetten moet je deze fles gewoon hebben.
Geur
Zacht en honingzoet in de neus met zachte eiken tonen en hints van gekonfijte sinaasappelschil.
Smaak
De aanvankelijke gedurfde smaken van vanille-eik verdwijnen langzaam en onthullen lagen van geroosterde marshmallows, vers fruitterrine en met ka
Een heerlijke, soepele single malt gerijpt in ex-bourbonvaten van Amerikaans wit eiken en gerijpte Tawny Port-pijpen.
Een uitnodigende geur met zachte, zoete tonen van rozijnen, gedroogde abrikozen en gekonfijte sinaasappelschil. De invloed van het Marsala-vat brengt een rijke, wijnachtige zoetheid naar voren, met subtiele tonen van honing en melkchocolade.
Neus: Melkchocolade, karamel, mandarijn en gemalen zwarte peper
Smaak: Manukahoning, zoete cacao, gepocheerde appels en gouden rozijnen
Finish :Vanillecrème, chocoladebrioche, Navel-sinaasappel en lichte kaneelwarmte
Neus: bananenbeignets, zeespray, oude eiken meubels, ciderappels, een vleugje Frazzles
Smaak: bloemige heide ontwikkelt zwaardere tonen van gezouten karamel, chili-chocolade, rokerige gerst en nectarines.
Afdronk: Rook wordt zoet in de afdronk, met een
Neus: Dicht, elegant en intrigerend. Gedroogd fruit, cederhout, leer en tabak.
Smaak: Robuust gehemelte met een laagje vettigheid. Aromatische citrus. Hints van houtkruiden die overgaan in een donkere, vlezigheid van geroosterd varkensvlees.
Finish: Die
Neus
Een levendige graannoot samen met tonen van kruisbessen, mango, vanillestokjes, druiven en honingraat.
Smaak
De fruit- en graantonen dringen door in de mond met hints van havermout, gemoute gerst en sinaasappelpulp.
Finish
Een sterke zeezoutnoot
Neus: Intens gearomatiseerde turfrook met jodium en zeewier en een rijke, diepe zoetheid.
Gehemelte: Droge turfrook vult het gehemelte met een zachte maar sterke zoetheid, gevolgd door zee en zout met een vleugje hout.
Afdronk: Een lange, elegante met t
De tweede distilleerderij van Mars, genaamd Tsunuki, werd in 2016 geopend in het gebied Kagoshima, gelegen in het zuiden van Japan.
In de neus, is het droog, aards, turfachtig in zijn stijl en zo laat het de eik naar voren komen met golven van gouden karamel, toffees, vanillevla, hints van gember, nootmuskaat en kruidnagel.In de mond is er een merkbare delicatesse en zachtheid in text
Soepele en zachte zoetheid van vanille, gevolgd door diepere citrusvruchtenaroma’s en hints van gemout brood.
Een lange sluimerende intense afdronk die zoet begint en dan plaatsmaakt voor rook, turf en mout.
Het aroma: Kaneel, vanille en rood fruit
In de mond: Tropisch fruit, bananentoffee en vanille-ijs
Finish notities: Sinaasappelschil, pure chocolade en gemalen kruiden
Nu met gratis BBQ-boek (zolang de voorraad strekt)! Een gladde, romige textuur leidt tot een enorme stroperige zoetheid, smaken van melkchocolade, strooptoffee, anijs, sinaasappel en rokerige theeblaadjes. Zachte, zoete kruiden (nootmuskaat en kaneel), wa