Collectie
Komt uit uiterst zeldzame, kostbare vaten, waaronder onvervangbare whisky's uit de nu stille distilleerderij van Port Ellen. Deze elegante, rijke en romige whisky straalt zeldzaamheid uit in elke druppel, in beperkte oplage, ontworpen door Angel Chen.
Volar belichaamt zowel zijn inspiratie als zijn dubbele invloeden van bergwijn en sherryvaten en is tegelijkertijd opbeurend en levendig, en ingetogen en geurig, met een vruchtbare diepte rijk aan bessencompote en dadels.
Kleur Bleekrood met een amberbruine gloed.
Geur Gedroogd fruit (pruimen en kersen). Gebrande noten (amandelen) en specerijen (zoethout en kaneel).
Smaak Complexe en gelaagde wijn met het karakter van één oogstjaar.
Maar het lange wachten wordt beloond, met deze bleekrode 10 Years Old Tawny Port. De aroma’s bestaan uit verschillende noten, zoals walnoten en amandelen. Dit wordt aangevuld met subtiele tonen van sinaasappelschil. Het brengt het boeket in balans. De sma
Is het de turfgedroogde malt die Velvet Cap Peated Single Malt-whisky zijn uitgesproken aroma geeft, of zijn het de sherry vaten waarin hij rust? Adem het in: zachte turfrook en biscuitmout getemperd met een vleugje Jerez. Dit is een goed uitgebalanceerde
Onmiskenbaar Talisker, van de neus van rook en zwarte peper tot de afdronk van koolteer en chili. Romig, evenwichtig tussen zout en zoet, en een van de meest succesvolle van de line-up van dit jaar. Alc 55,1%
De beroemde wasachtige Clynelish toont zijn donkere kant na een finish in PX/oloroso sherryvaten. Zwarte thee in de neus, gedroogde abrikoos in de mond en met water licht kruidig met een sterke dropdraad. Alc 58,5%
Deze opwindende nieuwe Togouchi-whisky is een blended release die een afdronk kreeg in een biervat dat tonen van mout, lichte citrusvruchten en zachte hop aan de zachte, licht kruidige geest heeft gegeven. Het is een unieke, beperkte release die het probe
In 1978 werd deze Mortlach gedistilleerd. De whisky is bijzonder lang bewaard gebleven.
Vatnummer 996 was een Refill American Hogshead waarin de whisky maarliefst 42 jaar heeft mogen lageren.
Onafhankelijke bottelaar Gordon & Macphail besloot in 2021 da
Geur: De gebruikelijke eilandintensiteit van Smokehead wordt gehuld in zoete aroma's van chocolade en strooptoffee. Maritieme lucht ontmoet een fatsoenlijke pint op de kust.
Smaak: Je bent nu voorbij het punt van geen terugkeer. Warm en rustgevend tege
Nobels pink gin is een schot in de roos! Met een vleugje cranberry van ons mooie eiland krijgt onze gin een zoetje waar je na één keer proeven meteen gek op bent!
Als je ‘m drinkt met East Imperial tonic en een partje limoen in het glas serveert, dan is
Geur: Uitzonderlijk zacht met een krachtig maar ingetogen aroma. Een explosie van geuren prikkelt de reukzintuigen.
Smaak: Weelderig door zijn smaak, onthult XO zijn aroma's geleidelijk. Beginnend met pruimen, rijpe vijgen en gekonfijte sinaasappel tot k
The One collectie is een range van fijne blended whisky's. De smaken worden allemaal uniek verrijkt door de vaten waarin ze rijpen.
Neus: Butterscotch, melkchocolade en honing. Zacht en elegant en hints van fris fruit en hazelnoot.
Smaak: Verrassend rijk en smaakvol. Romig en toch uitgesproken. Zachte invloeden van oranje fruit en kaneel.
Afdronk: Zoet romig en een zacht pepernoot b
Origineel
Pancalieri-munt, met de hand geplukte Italiaanse jeneverbes, een vleugje citroen en andere plantaardige ingrediënten uit de regio Piemonte helpen je dag te vertragen. Mintis Originale brengt je een smaak vol verse munt en citroenschil met een
Neus: Heldere aroma's van rabarber en jeneverbes met een zachte zoetheid.
Smaak: Jeneverbes gebalanceerd door een scherpe smaak en een vleugje citrus en kruiden.
Finish: Een gladde, ronde afdronk met aanhoudende kruiden.
Aroma: Een gedurfde, intense en rijk gekruide gin uit het Verre Oosten. Het heeft verkwikkende warme kruidentonen van Szechuan-pepers en een achtergrond van citroenachtige tijm en lavendel.
Smaak: Een zeer soepele, ronde London Dry Gin met rijke prikkele
Dit is een uitdrukking die in 2020 werd gelanceerd, met een verfijnde formule en een nieuw labelontwerp om het merk te vertegenwoordigen. Hoewel het een soepele en goed uitgebalanceerde blended malt blijft, toont de formule verder een voortreffelijke bala
Gedistilleerd op 19 september 2008 brengt deze whisky een uitbarsting van perzik en abrikoos in de neus, gekalmeerd door rijke Manuka-honing. De zoete honing blijft in de mond vergezeld van kokos en gember. De afdronk is heerlijk zoet en fris met een stro
Gedistilleerd op 25 april 2008 danst het aroma van deze whisky tussen tonen van donker, ahornsiroop en intense espresso, in balans met kaneelgebakken appels. In de mond is er een zoete graansmaak gecombineerd met zoete melkchocolade en honingraat, gevolgd