Collectie
NEUS: Rijk fruitig, met de geur van sinaasappel, pruimen en met donkere chocolade omhulde bessen gelaagd op walnoot- en kersenlikeur.
SMAKEN: boomgaardfruit, morellen, nectarine, rode appel en perzik, die blijven hangen in de walnoot en kumquat afdronk.
Smaak: Vanille, talloze verleidelijke tropische vruchten, honing en bloemige charme.
Afdronk: Warm geroosterde moutigheid, tropisch fruit met laagjes crème caramel, abrikozentaart, cacao, zachte houtkruiden en een aangename nootachtigheid
Neus: zoet, fruitig, tonen van tropisch fruit, ananas, mango, meloenen.
Smaak: Fruitig, rijk, tonen van fruit, ananas, meloenen.
Afdronk: Langdurig.
De whisky kenmerkt zich door de typische marsala-tonen, met impressies van abrikozen en sinaasappelmarmelade, gevolgd door tonen van nootmuskaat en gemberbrood. Citrus, honing en rozijnen maken de whisky compleet en zorgen voor een lange warme afdronk.
Deze 24 jaar oude Trinidad-rum van de Caroni distilleerderij is het juweel binnen het Quarterdeck-assortiment. Deze distilleerderij stond ooit wereldwijd bekend om zijn zware rums. Maar werd helaas in 2002 gesloten. Het is een diepe, rijke, maar zachte ru
Resfeber is non-chill filtered en gebotteld op natuurlijke kleur bij 46,6% ABV. Het uitgebracht als een distilleerderij exclusief in het Verenigd Koninkrijk, en zal beschikbaar zijn in geselecteerde internationale markten. Nederland is er daar één van.
Proefnotities
Neus: Vanille, donkere chocolade, Engelse marmelade en zoete drop.
Smaak - Chocoladerozijnen, sappig citrusfruit, rijke koffie, nootmuskaat en specerijen.
Finish - Gestoofd fruit en koffie.
Neus: Rijk, tropischfruit, zoete Ananas en bloemig.
Smaak: Witte chocolade, licht kruidig, zacht en Aardbeienschnit.
Afdronk: Boterzacht, lang Bloemig. Zeer aangenaam en toch een bittertje.
Geur Karamel, walnoot en honing. Sinaasappelschil.
Smaak Complexe balans tussen fruit en houtrijpingstonen. Iets zilitig. Zalvende textuur.
Serveren bij Lekker bij een kaasplankje met gerijpte kazen.
Aanvankelijk verlegen in de neus, met tonen van brioche en citroentaart, maar de smaak is veel krachtiger dankzij de tijd in Jamaicaanse rum vaten: frambozen gedoopt in chocolade en geroosterde ananas. Alc 58%
Neus: Kruidige appel, vlierbloesem en zoete vanille.
Smaak: Karamelzoetheid, groene appel en honingmeloen, daarna geroosterd eikenhout en kruidnagel.
Finish: Droge, aanhoudende afdronk van limoen, citrus, komijn en gember
In de neus ervaar je een mengeling van zoet fruit, zoethout, rijke noten en aanhoudende zachte kruiden.
De smaak is een perfecte aanvulling op het aroma, met een buitengewone diepte van smaak. Boomgaard vruchten, rode appels en zoete pruimen zijn perfe
THE AKKESHI Blended Whisky Daikan No.6 is de zesde whisky uit de seizoenreeks. Daikan staat voor midwinter.
Deze opwindende nieuwe Togouchi-whisky is een blended release die een afdronk kreeg in een biervat dat tonen van mout, lichte citrusvruchten en zachte hop aan de zachte, licht kruidige geest heeft gegeven. Het is een unieke, beperkte release die het probe
Koreman's Sanguincello is gemaakt van de biologische Spaanse bloedsinaasappel Sanguinello. De frisse smaak van het sappige dieprode vruchtvlees en de intense kleur van de oranje schil maken de Sanguincello uniek. Koreman's Sanguincello is net zo vol en ro
Yuzucello is een nieuwe smaaksensatie waarin twee lekkernijen samenkomen; Koreman's en de Yuzu-vrucht. Bij veel mensen onbekend, maar in de gastronomie erg populair. De Yuzu is een complexe mix van citroen, limoen en mandarijn en heeft een heerlijke aroma
Geur: Zoet met Franse vanille en mokka, tonen van sigarenkistje en een verfrissende hint van groene munt, aangenaam eiken op de achtergrond.
Smaak: Een zacht begin met zwarte theeblaadjes gevolgd door een krachtige golf van warme kruiden zoals kaneel en
Deze speciale gin is geïnspireerd op onze prachtige Cornish heggen in volle bloei. doordrenkt met lokaal gekweekte geurige vlierbloesem en de sappigste roze grapefruit van het seizoen, een slok van deze gin en je voelt je alsof je rechtstreeks naar onze p
Origineel
Pancalieri-munt, met de hand geplukte Italiaanse jeneverbes, een vleugje citroen en andere plantaardige ingrediënten uit de regio Piemonte helpen je dag te vertragen. Mintis Originale brengt je een smaak vol verse munt en citroenschil met een
De derde gin die Versailles Dranken aanbiedt van het nieuwe label van Perfect Dram: The Professor. Deze gin is zachtgroen van kleur met een pittige kick.
Neus: Aardbei, kers, Mizunara (Japanse eik)
Smaak: Framboos, witte perzik, vleugje kokosnoot
Finish: Zoete vanille, heldere afdronk met een vleugje kaneel